Over uzioz

Hallo, leuk dat u wilt weten wie wij zijn en waar wij voor staan.

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie die opgericht is in september 2010. Wij zijn in het leven geroepen om de huidige en toekomstige praktische hulpvragen voor met name onze ouderen te verzorgen.

Het belangrijkste doel van onze organisatie is, het beantwoorden van diverse hulpvragen voor ouderen. Daarnaast bieden wij onze diensten ook aan mensen en organisaties die vanwege welke reden dan ook, gebruik willen maken van ons aanbod.

Wij proberen zoveel mogelijk diensten zelf uit te voeren, maar maken ook gebruik van de kennis en kunde van zeer betrouwbare, kwalitatief goede individuen en organisaties. Deze individuen en organisaties worden vooraf uiterst nauwkeurig geselecteerd op voor u en dus ons  belangrijke criteria.

UZIOZ betrouwbaar

De diensten die wij niet zelf uitvoeren maar wel namens ons inzetten zijn vooraf uitvoerig onderzocht en met deze aanbieders hebben wij overeenkomsten afgesloten aangaande kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Op deze manier kunnen wij u zeer betrouwbare, kwalitatieve en betaalbare diensten aanbieden. Kortom UZIOZ is er voor u. UZIOZ staat dan ook voor: Uw Zorg Is Onze Zorg.

Onze medewerkers

Employee

Merel

UZIOZ probeert zoveel mogelijk met vertrouwde gezichten te werken, daarom werken wij ook met medewerkers en bedrijven welke bekend zijn in uw regio. Voor ons is het persoonlijke contact met u zeer belangrijk. Zo selecteren wij daarom ook op particuliere en bedrijven die net als wij dat stukje extra willen leveren.

Employee

René

Voor ons gaat het niet sluitend alleen om het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook het contact met u, onze betrokkenheid en het meedenken over de vragen die u heeft zijn voor ons van belang.

Employee

Jim

Wij als UZIOZ zijn trots op de toename van het aantal nieuwe en terugkerende klanten. Dit is voor ons het signaal, dat wij daadwerkelijk uw zorgen uit handen kunnen nemen en het verschil kunnen maken.