Aanmelden

UZIOZ. Uw Zorg Is Onze Zorg

Onze kosten

U kunt gebruik maken van de diensten van UZIOZ wanneer wij u hebben geregistreerd. De kosten voor deze registratie zijn eemalig en bedraagt slechts 5 euro.  Daarna betaalt u alleen de kosten voor de dienst(en) die u afneemt er zijn verder geen extra kosten verbonden en u zit dus verder nergens aan vast.

Wij bieden al diverse diensten aan vanaf 12,50 euro per half uur.  Alle vermelde bedragen, welke bij de diensten staan vermeld (zie diensten)  zijn inclusief voorrijdkosten en exclusief BTW.  Sommige diensten worden ook op offerte basis aangeboden.

UZIOZ hanteert een eerlijke prijs, dienstverhouding  en probeert de kosten zo laag mogelijk te houden door innovatief en efficient te werken.

Aanmeldingsformulier

Vul in het onderstaande formulier uw naam, e-mail adres en/ of het telefoonnummer waarop u bent te bereiken. Vervolgens kunt u aangeven wanneer u het prettig vindt gebeld te worden en kunt u in het vak opmerkingen alvast aangeven in welke dienst(en) u geinteresseerd bent.  Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om vrijblijvend uw wensen door te nemen en kunnen daarbij ook persoonlijk langs komen indien gewenst.

Mocht u een dienst willen welke niet wordt aangeboden, schroom dan niet dit aan te geven. Wij werken vraaggericht en denken niet alleen in ons aanbod maar zeker ook in uw vragen.

Kortom UZIOZ staat voor: Uw Zorg Is Onze Zorg.

Uw naam:

Uw email adres:

Uw telefoonnummer:

Tijdstip waarop wij contact met u kunnen opnemen:

s'Ochtends

s'Middags

s'AvondsOpmerkingen: